Onze stijl

Het start altijd met een leeg vel papier. Vanaf daar gaan we richting de droom. En dat betekent actief luisteren in de eerste gesprekken. We stellen kritische vragen en we deinzen niet terug om eerlijke feedback te geven. Wij gaan mee in de droom, maar onze klanten groeien mee in het uiteindelijke concept.

In de praktijk ontwerpen en creëren we interieurs voor de particuliere en voor de zakelijke markt en ontwikkelen we standbouwconcepten voor bedrijven uit heel Europa. Uiteindelijk vertalen wij een wens in een driedimensionale belevingswereld. Of het nu gaat om een compleet horecaconcept, de modernisering van een gemeentehuis of de realisatie van een kast op maat. Wij maken dromen werkelijkheid.

In het 3 fasen-model werken we met precisie uw ideeën uit.

EEN DROOM IS NOG GEEN PROJECTPLAN

Fase 1 Concept ontwerp

Inspirerend, richtinggevend en intuïtief. Dit is de basis voor het concept ontwerp. We nemen opdrachtgevers mee in de wereld die zij zelf voor ogen hadden. Herkenbaar en toch verrassend.

Fase 2 Ontwerp – 3 d

Na de eerste visuele kennismaking met het concept starten we met finetunen en het uitwerken van de toevoegingen. De keuze is gemaakt, maar hoe komt het ontwerp er dan echt uit te zien?

Fase 3 Definitief ontwerp

De definitieve uitwerking van de ideeën en al die details. Nu wordt het concreet. 3 D. Wij zien het beide voor ons, voelen de sfeer en weten wat er allemaal nodig is voor de realisatie.